CONTROL DE GESTIÓ FEM EL CONTROL DE GESTIÓ DE LA SEVA EMPRESA

Sap que moltes empreses no tenen cap tipus de control de la gestió, ni fan servir cap sistema de control intern?

Què és el control de gestió?

Moltes vegades donem la culpa dels problemes, de l'evolució de la nostra empresa a la crisi econòmica, a la competència, als mercats o a d'altres motius, sense adonar-nos que des de dins de l'empresa podem contribuir molt clarament a la seva supervivència i com?, doncs gràcies al control de gestió o control intern.

Com es controla la gestió?

La idea bàsica és que cal controlar periòdicament el pla de gestió econòmic i financer, el "pressupost", elaborat prèviament. Cal fer el control continu sobre les previsions i analitzar les desviacions per veure a temps el que va malament i fer les correccions oportunes. Aquest control de gestió ha de ser continu, la periodicitat ideal serà en funció de les característiques de la nostra empresa, i en detall, ha de contribuir clarament a garantir en gran mesura la supervivència de la nostra empresa, no es tracta de carregar l'administració de la empresa amb controls absurds o burocràcia sobre dimensionada, es tracta de fer un seguiment i control útil de la informació comptable i financera de la nostra empresa per gestionar-la correctament i, en definitiva, anticipar-nos als problemes i solucionar a temps quan apareixen.

Des de mesmarge.net prestem serveis de control de gestió, de control intern (també se'n sol dir de controller intern o de controlling), totalment personalitzats per a pimes,i àdhuc per microempreses, ja siguin empreses familiars, empreses de socis industrials, que treballen en l'empresa, o qualsevol tipus d'empreses. Prestem aquests serveis de control de gestió o control intern, de manera externa per paquets d'hores , els nostres clients són actualment a Barcelona i Girona, consultin's sense compromís per altres ubicaciones.

No esperi més!

Comenci a controlar la gestió de la seva empresa, saber a on va i a contribuir a garantir la seva supervivència més enllà de factors externs. Demani'ns pressupost sense compromís.

Quant costa?

El cost serà flexible en funció de les seves necessitats i menor que si hagués de contractar un controller a temps complert en plantilla. Demani'ns pressupost sense cap compromís.

Oferim els nostres serveis principalment a Barcelona i Girona. Per ubicacions fora de Barcelona i Girona, consulti'ns sense compromís. Si vol que ens posem en contacte amb vosté, ompli sisplau el formulari de contacte o envii'ns un correu electrònic a:

info [arrova] mesmarge [punt] net

Intermón Oxfam i les Pimes per al Desenvolupament
Web certificada per IQUA, servei independent de certificació de qualitat.
Empresa col·laboradora amb el programa TRANSFORMA d'Intermón Oxfam.
Més Marge: C/Sant Dionís 36 2 A, 17190 Salt, Girona, Catalunya, Correu electrònic © Fermí Gallart i Sullà 2001-2010. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya, N.I.F.: 40307032S
Oferim serveis a Barcelona, Girona i tots els països catalans, consulti'ns sense compromís.
Segell de qualitat IQUA

Principis deontològics de la professió d'Economista publicats pel Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Entrevista a Fermí Gallart en el programa "Parlem d'empresa" explicant el serveis de director financer extern (arxiu mp3 de 3,2 Mb) que pot contractar gràcies a Més Marge, i per un cost flexible gaudir d'aquests serveis de valor afegit que li seran de gran ajuda a la hora de gestionar la seva pime o microempresa. Complementi el seu departament d'administració, o econòmic financer contractant en funció de les seves necessitats concretes serveis de direcció financera externalitzada o en outsourcing (externalització).

Si vol escoltar-ho directament:

Com el podem ajudar des de Més marge

Entrevista a Fermí Gallart sobre Més Marge per a Actualitat Empresarial

Control de gestión