Com li anirà el 2017 a la vostra empresa?


Sabeu quant guanyarà la vostra empresa enguany?, o encara pitjor, sabeu si perdrà?

Com podeu suposar a +marge , tampoc ho sabem, però us podem ajudar a preveure el futur de la vostra empresa i elaborar un pla de gestió econòmic i financer per al 2017, un pla operatiu, una previsió de l'economia i les finances de la vostra empresa, que serveixi com a base per a preveure i fixar els objectius econòmics i financers i per anar-lo adaptant posteriorment a la realitat, a la vegada que es fa un control de gestió, amb la periodicitat que calgui segons les vostres necessitats concretes.

Oferim serveis externs per ajudar a la gestió per a pimes i també petites empreses donat que sabem que coses com la pressupostació econòmica i financera, el control de gestió i altres, són necessàries i moltes vegades l'assessoria clàssica no les sol prestar i l'empresari no té temps o estructura empresarial per fer-ho, amb el resultat que es gestiona sense previsió.

Si hi esteu interessats, contacteu-nos a través del nostre formulari i us farem una visita sense cap compromís, per fer-vos una proposta per el vostre cas concret. Si contracteu els serveis fins a fi d'any a través del nostre web, gaudireu d'un descompte addicional del 10% sobre el preu que us pressupostem.

Els nostres serveis són adequats independentment de la mida de l'empresa, per a pimes i /o àdhuc microempreses , bé siguin petites empreses empreses familiars, empreses de socis industrials, associacions o entitats sense ànim de lucre o en general qualsevol que no tingui recursos per dedicar-los a aquestes qüestions donat que aleshores el que sol passar és que aquesta previsió i/o aquest control no es fa i que l'empresa es porta sense preveureres en l'àmbit econòmic financer i que no es solen detectar els problemes de gestió fins que els tenim al damunt.

No esperi més! Comenci a planificar la gestió econòmico financera de la seva empresa, gestionar bé i a a contribuir a garantir la seva supervivència més enllà de factors externs.

Demani'ns pressupost sense cap compromís.

Intermón Oxfam i les Pimes per al Desenvolupament
Web certificada per IQUA, servei independent de certificació de qualitat.
Empresa col·laboradora amb el programa TRANSFORMA d'Intermón Oxfam.
Més Marge: C/Sant Dionís 36 2 A, 17190 Salt, Girona, Catalunya, Correu electrònic © Fermí Gallart i Sullà 2001-2008. Economista col·legiat 8492 en el Col·legi de Economistes de Catalunya, N.I.F.: 40307032S
oferim serveis a Barcelona, Girona i a tots els països catalans, consulti'ns sense compromís.
Segell de qualitat IQUA

Principis deontològics de la professió d'Economista publicats pel Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Si vol escoltar com el podem ajudar en la gestió de la seva empresa:

Com el podem ajudar des de Més marge

La seva empresa tindrà Benefici o pèrdua?

Què fem?. Fem el pla econòmic i financer operatiu de la seva empresa.
Com ho fem?. Fem el pressupost global detallat per exercic, trimestres o mesos a nivell de ingressos i despeses (compte de resultats), les previsions de tresoreria i els balanços de situació previstos, basant-nos en el cas concret de la seva empresa.
Per a que serveix?. Aquest pressupost o pla operatiu serveix per fixar objectius, anticipar-nos a situacions dolentes i tenir un marc de referència per a poder fer el posterior control de gestió.
On ho fem?. A Barcelona i Girona, consulti'ns sense compromís per altres ubicacions.